Pravila o privatnosti
Razvoj partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije faza III ponudio je aplikaciju Tržište rada kao besplatnu aplikaciju. Ovu USLUGU pruža Razvoj partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije faza III bez naknade i namijenjena je takvoj uporabi.

Ova se stranica koristi za informiranje posjetitelja o našim pravilima prikupljanja, korištenja i otkrivanja osobnih podataka ako je netko odlučio koristiti našu Uslugu.

Ako odlučite koristiti našu Uslugu, pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u vezi s ovom politikom. Osobni podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje Usluge. Nećemo koristiti niti dijeliti vaše podatke ni s kim, osim kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.

Izrazi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju isto značenje kao i u našim Uvjetima i odredbama, kojima je dostupno na Tržištu rada, ako ovim Pravilima o privatnosti nije drugačije određeno.

Prikupljanje i korištenje podataka

Za bolje iskustvo, tijekom korištenja naše usluge, možda ćemo od vas zatražiti da nam dostavite određene podatke koji otkrivaju identitet. Informacije koje zatražimo zadržat ćemo i koristit ćemo ih kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Aplikacija koristi usluge trećih strana koje mogu prikupljati podatke koji se koriste za vašu identifikaciju.

Veza do pravila o privatnosti trećih pružatelja usluga koje aplikacija koristi

Usluge Google Play
 

Podaci zapisnika

Želimo vas obavijestiti da kad god koristite našu Uslugu, u slučaju pogreške u aplikaciji prikupljamo podatke i informacije (putem proizvoda treće strane) na vašem telefonu pod nazivom Log Data. Ovi podaci dnevnika mogu sadržavati informacije kao što su adresa internetskog protokola ("IP") vašeg uređaja, naziv uređaja, verzija operativnog sustava, konfiguracija aplikacije prilikom korištenja naše usluge, vrijeme i datum upotrebe usluge i druge statistike .

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. Oni se šalju vašem pregledniku s web mjesta koja posjećujete i pohranjuju se u internu memoriju uređaja.

Ova usluga ne koristi izričito ove "kolačiće". Međutim, aplikacija može koristiti kod treće strane i knjižnice koje koriste "kolačiće" za prikupljanje podataka i poboljšanje svojih usluga. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti ove kolačiće i znati kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite odbiti naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove ove Usluge.

Pružatelji usluga

Možemo zaposliti nezavisne tvrtke i pojedince iz sljedećih razloga:

Da bismo olakšali našu Uslugu;
Pružanje usluge u naše ime;
Obavljati usluge povezane s uslugama; ili
Da bi nam pomogao u analizi kako se koristi naša Usluga.
Korisnike ove usluge želimo obavijestiti da ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima. Razlog je izvršavanje zadataka koji su im dodijeljeni u naše ime. Međutim, dužni su ne otkrivati ​​ili koristiti podatke u bilo koje druge svrhe.

Sigurnost

Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu. Ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran i pouzdan i ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Veze do ostalih web mjesta

Ova usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na to mjesto. Imajte na umu da ovim vanjskim web mjestima ne upravljamo mi. Stoga vam snažno savjetujemo da pregledate Pravila o privatnosti ovih web stranica. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih web stranica ili usluga trećih strana.

Dječja privatnost

Ove se usluge ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno podatke koji otkrivaju identitet djece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo osobne podatke, to odmah brišemo s naših poslužitelja. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.

Izmjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Stoga vam se savjetuje da povremeno pregledavate ovu stranicu radi bilo kakvih promjena. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Ova je politika na snazi ​​od studenog 2020.g

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi s našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas na develop@vektor.hr.